Burza kroužků

Chystáte se letos ponořit do výtvarných projektů, namáhat svaly, objevit kouzlo notopisu, pozorovat hvězdy či míchat tajemné lektvary? “BrAGavická škola volného času” ;) již zveřejnila nabídku činností, o které můžete obohatit své akademické vzdělávání.  

Ve středu 1. 9. v 11 hodin budou v aule školy přítomni lektoři kroužků, zájemci se zapíší na jednotlivých stanovištích, domluví s lektory dobu konání a odnesou si přihlášku.

 

Odevzdáním přihlášky (podepsané zákonným zástupcem) a odesláním platby (na účet 304547021/0100 VS 200, v poznámce jméno dítěte) jste pasováni na člena objevitele nových dovedností.

První schůzky kroužků začínají v týdnu od 6.9. V letošním roce budou kroužky ukončeny 20.5. a kroužkovné je poměrně poníženo.

 

Covid nám sice již dvakrát "hodil vidle" do našich plánů a zcela jistě sáhl i do našeho vnímání a naplnění “volného času.” Možná nám vzal naše jistoty a donutil nás přehodnocovat, ale volný čas, o kterém si každý rozhoduje sám, ten zůstal. Na případný lock down jsme připraveni i letos a bude-li třeba, tak budeme sdílet volný čas s vámi alespoň po síti. Ale pevně věříme, že se již budeme setkávat především osobně.

 

Máte-li jakýkoliv další dotaz, obracejte se na hora@arcig.cz

Galerie: 
Obrázek k článku Burza kroužků
Obrázek k článku Burza kroužků
Obrázek k článku Burza kroužků
Obrázek k článku Burza kroužků
Obrázek k článku Burza kroužků