Agora 2024 za dveřmi- program, přihlašování, anotace přednášek

Téma: 

Milí spolužáci, vážení učitelé, rodiče a přátelé školy,

moc rádi bychom Vás pozvali zaposlouchat se do tradičního přednáškového pásma Agora a zapřemýšlet nad spletitou mozaikou našeho světa. Své ušní bubínky můžete napnout již v pondělí 25. března a 26. března, před očekávaným Velikonočním oddechem. Můžete se těšit na dva dny plné nových informací, otázek a odpovědí i workshopů. V šesti blocích se představí 23 hostů z různých oborů a program czechedsubstance, který se věnuje nebezpečí psychotropních látek.

Na besedách se objeví Jan Svěrák, s tématem natáčení úspěšného cizojazyčného snímku. Hudbu do školních chodeb přinese dirigent Národního divadla Andreas Weiser. Objevit spojení Boha a každodenní reality zkuste na workshopu se Samuelem Prívarou, nebo zajděte na Jidřicha Šídla, kterého možná znáte z poslechu podcastů. S Petrou Procházkovou prozkoumejte stále aktuální hrozbu jménem Rusko, či se také můžete zanořit do genového inženýrství Márie Hovořákové. Anotace přenášek najdete zde

Agora je primárně určena studentům vyššího gymnázia (přihlášky byly spuštěny dne 20.3. v 16:00, účast je pro studenty VG povinná), dveře našich přednáškových místností jsou ale otevřené i pro všechny profesory, absolventy, rodiče a zájemce z řad veřejnosti. 

Novinky a informace z dění sledujte na Instagramu.

Těšíme se na Vás!

Za organizační tým,

Nikola Skripnik a Bára Součková VI.A

Galerie: 
Obrázek k článku Agora 2024 za dveřmi- program, přihlašování, anotace přednášek