Den otevřených dveří, dobročinný jarmark a koncert - 10. ledna 2024

Vážení rodiče, milí zájemci o studium na Arcibiskupském gymnáziu,

srdečně vás zveme ve středu 10. ledna 2024 do budovy našeho gymnázia na Den otevřených dveří určený především zájemcům o studium na AG a jejich rodičům, na dobročinný Jarmark pořádaný již tradičně studenty našeho gymnázia určený všem rodičům, sourozencům, kamarádům i sympatizantům školy. Vybrané peníze půjdou zčásti na charitativní projekt Mary's meals, zčásti na podporu charitativního projektu Nocleženka, který vybrali v celoškolním hlasování studenti AG, zčásti zůstanou peníze účastnícím se třídám. V 19 hodin pak začíná v aule koncert studentů AG, který potěší nejen rodiče, prarodiče a kamarády našich studentů, ale možná také vás, rodiče a zájemce o studium na AG.

Škola se pro veřejnost otevře v 16:45 a především pro rodiče zájemců o studium budou v učebnách v prvním patře od 17:00 hodin probíhat ve dvaceti minutových blocích informační setkání (O škole - představení školy a výchovné poradenství; Přijímací zkoušky - státní i školní část; Cizí jazyky a zájmová činnost), během kterého bude prostor i pro vaše dotazy. 

Od 17 do 19 hodin si můžete prohlédnout školu a neformálně si popovídat s našimi pedagogy, kteří si pro budoucí studenty připravili zajímavou hru (viz mapka). Za každý splněný úkol obdrží hráči několik písmen do tajenky. Za správné znění tajenky dostanou luštitelé u recepce malou odměnu (odměna se vydává od 18:00).

Druhé patro bude patřit kultuře; v 17:00 a v 17:30 si můžete na chodbě naproti schodišti poslechnout krátký koncert nově vznikajícího sboru AG pod vedením sbormistryně Kristýny Pechové a v 18 hodin vás zveme do knihovny na představení terciánského divadelního souboru Funebráci (repríza v 18:30).

Podrobný program Dne otevřených dveří najdete zde. 

Těšíme se na vás!

za vedení školy

Jana Kaderová

Galerie: 
Obrázek k článku Den otevřených dveří, dobročinný jarmark a koncert  - 10. ledna 2024