Benefiční swap na AG - 10. října od 17:00 do 20:00

Co už vám doma nepřináší radost, můžete nechat plavat a vybrat si něco jiného. A zároveň se svézt na vlně pohody, třeba i s kávou z ředitelny.  

JAK SWAP FUNGUJE

Přinesete (ale není to podmínkou) oblečení, doplňky, hračky a drobné potřeby do domácnosti, včetně kuchyňských potřeb. Odnést si můžete zdarma cokoliv, co potřebujete či se vám líbí. V ideálním případě přinesete do dvaceti kousků a o trochu méně si odnesete. Prosím přineste fajn věci, které mohou sloužit dále. Věci přijímáme průběžně během akce, ale můžete je případně nechat na vrátnici již od pondělí. 

NAVÍC CHYSTÁME

Kávu ze sborovny vám možná připraví i sám pan ředitel. V klidu poseďte u drobného občerstvení a deskovek. V další místnosti nachystáme dětský koutek a Vaše ratolesti vstup neplatí.

KAM PŮJDOU VĚCI?

Důležité je, aby donesené věci našly nové majitele a mohly dál sloužit. Co zbyde, poputuje Diakonii Broumov, kuchyňské potřeby jsou určeny pro Dívčí katolickou střední školu v Platnéřské ulici. V případě úspěchu akce uchováme pár opravdu hezkých kousků na další swap. Nenakupováním, tříděním, recyklací a posíláním věcí dál šetříme energii, planetu a prodlužujeme životní cyklus výrobků.  

PŘÍSPĚVKY

Výtěžek akce je určen na organizační náklady a potřeby modernizace školy. Doporučený příspěvek do sbírkové kasičky je pro studenty i zaměstnance AG, ZTP a seniory 99 Kč, pro dospělé 199 Kč. Pro benefiční VIP dárce (nad 499 Kč) připravujeme konzumaci zdarma, přednostní výběr a neomezené množství odnesených věcí. Lze si též vyžádat potvrzení o daru škole.

POMOCNÉ RUCE

Takováto akce nejde uspořádat bez pomocníků. Máme místo pro omezený počet dobrovolníků.  Pokud byste byli ochotni se zapojit po celou či částečnou dobu konání akce, prosím napište obratem na fundraising@arcig.cz. Většinou je hodně práce s rozmístěním nábytku a roznášením hned na začátku a pak večer při úklidu a skládání, hodně legrace ale na swapu bývá vždycky a i dobrovolníci si vyberou, co by chtěli. Pro urychlení registrace lze využít rovnou formulář https://forms.gle/nE2z1riekXsSP6916

Za každou podporu předem děkujeme a těšíme se, že si společný čas užijeme.

 

FB akce: https://fb.me/e/5y5fFFHat

Galerie: 
Obrázek k článku Benefiční swap na AG  -  10. října od 17:00 do 20:00